BILDER?





hemlig kompis

hej! kryssningen gick bra hade de jätte roligt.. orkar inte berätta för jag hinner inte ska på fest så måste fixa upp mig. mamma är ju inte hemma så får sminka mig själv då :)

igår kväll när jag kom hem från kryssningen träffade jag upp romina. vi åkte till dalen för att fixa en grej, vi träffde emma där också men hon skulle ju på fest hos sin kompis så jag och romina gick till kyrkan för att min tvilling ville hälsa på där. sen ringde en kompis till romina och undrade om vi skulle med på fest. men de blev aldrig så för de hände massa saker och dom ksatade ut alla. så vi åkte hem till mig för att sova för jag skulle till stan tidigt. men de slutade med att vi satt  med en vodka flaska och lyssande på musik! hahhaha gissa vem som kom dit? hemligt? gissa? hahaha. ja men min hemliga kompis va där, vi hade de jätte trevligt. haha hon/han gick hem vid 6 sen sov jag :)


romina älskling tack för att du finns! du är bäst.
lägger in bilder när romina har skickat dom ;)

nu ska jag fixa mig :)


godnatt

hej, ska sova nu med romina berättar allt imorn om kryssningen :)


ÖÖÖH? ELLR HEEEMM ?

 åååååååååååååååååååå  kan inte sluta tänka!



hahah glöm inte vad jag sa igår :)



omg?vad har hänt? gissa? ellr ska jag säga? hahah



nä skojar men ååå älskar när du ler... hah



ROMINA HAR KOMMIT HEM :D



FAN VAD SKA JAG GÖR ?


                                                    HEEEMM... ?

 HAHAHAH DE KOMMER!  AJA SKA ÅKA NU PUSS


kryssning idag.



jo hej! de va ett tag sen...  som ni ser så ska jag på kryssnins idag med mamma, hennes kille och fler. idag så är det bozz med mamma och dom :D 
 vad skönt de ska bli :)

igår så tvättade jag från kl 1 till kl 5-6.. tre  påsar fullt med klädder! och allt va bra mitt :P aja höll på att färga håret när filip kom hem till mig vi skulle kolla på råsa pantern 2 :) efter filmen tog vi en promenad sen gick han hem :) lågg i min säng när en kompis sms mig :O vem kan de vara ? gissa?  hahha hemligt (A). nä men han undrade om jag hade cigg så träffade han lite då då, sen senare så träffade jag han själv vi prata lite sen gick jag hem. eller va det så ? MOhahah hemligt? sen gick jag hem å sov :)








juste jag flyttar till rågsved snart :)  ska gå nu jag bloggar imorn när jag kommer hem :) besos

hos aleeeh och andres

HEJ, igår så åkte jag till akalla för att mammas kille skulle hälsampå hans mamma så då va vi där. käkade middag sen orkade jag inte vara där så jag åkte till stan för att träffa mitt ex ''kusin''. vi åkte till bagis för att hämta en grej ifrån mig sen åkte vi vidare till skogås sen till lenna. när vi kom hem så va bara hans mamma och pappa där så vi kollade på tv sen så gick vi å sov.

 vaknade runt 12. duschade fixsade mig sen åkte vi till handen för att hämta min son efter de så åkte vi tbx hem. melvin är så söööt älskar han!  iallafall vi käkade godis sen ville andres pappa att vi skulle gå köpa cigg till mig för jag hade inte rökt sen igår så då åkte vi till willis för att köpa cigg sen när vi kom hem så vad middagen klar så vi käkade. aleeh kom hem sen började vi snacka massa skit om folk. rina och alba kom, alba skulle fixsa sina naglar som aleeh skulle göra. och nu väntar vi på kladd kaka :)

melvin ligger och sover lägger in bilder på mig och han imorn..

ska kolla på tv nu puss ;)


bada!

hej idag så orkade jag inte vara i plugget så jag stanade hemma. kom nyss hem från pappa för skille åka dit å hämta mina nyklar. på vägen hem så träffade jag camilla :D  vi pratade lite  om hundarna. haha hon sa tack för sms jag skicka till henne :)... nu sitter jag hemma ska åka å bada med mamma och mina två bröder :D

puss






SORRY

HEJ FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE HAR SKRIVIT NÅT MEN DE HAR HÄNT FÖR MEYCKET SAKER SOM JAG INTE KAN BERÄTTA. MEN SKA BÖRJA BLOGGA MER NU :)










GRATTIS CAMILLA !<3

vad finns det att göra?

mina planer va att träffa kenneth men han är lite halv sur så ska duscha sen göra andra planer:)


juste natta och jag snackade om gamla minnen. fan vad jag saknar dig!
hahah cettu? va de så man stavade ? haha de vet jag inte men jag kommer ihån när vi alltid kom hem å ba: natta natta vi såg en cettu. eller den dagen du halkade på väg hem till mig hahah jag kunde inte sluta garva och natta vill bara döda mig för jag inte kunde sluta. de finns så finna minnen! jag minns att  på dom här dagarna så taggade vi för att köpa nåt till .C. och sen när hennes dag kom så va vi hos mormor å käkade :D
 åååååå :(

:??

hej igår efter att amandra och maja sov hos mig så okte jag iväg för att häma lillenror från min pappas tjej i rågsved, va där i 1timme sen åkte jag hem och då va natta och bror hemma så jag och natta började fixsa oss för att gå till centrum för att köpa godis och dricka :)





efter vi kom fån centrum så kollade vi på film, harry potter hahah. iallafall efter ett tag så ringde brors lur och då var det filip! och frågade vad vi gjorde och om de va okej att han kom så min bror sa ja. och då kom han vi tog en cigg sen kolla på filmen, iallafall somnade vid fyra! somnade på grund av att filip höll på med mitt hår sen flyttade jag till sängen och dom andra kollade på en annan film :) filip sov i soffan.
ooooouh när jag sov på morgonen så kom filip in för att säga hejdå men jag kollade på han sen vände jag och sov om igen hahahah skit dum.

mysig kväll

FREDAG!

kom jag hem efter skolan. fixsade jag mig för jag hade middag hos min faster eftersom hon fyllde år en dag innan min bror så fixsade hon en middag till båda två :) sen  messade jag bilal för att fixsa platta för att min kompis skulle ha fest och då skulle jag dit så jag bjöd amanda och maja sen kollade jag upp med diana om de var okej? och då sa hon ja.. så vi hämtade platta. sen hem till amanda och maja för att dom skulle ut med hundana. tog bussen mot farsta till semmelvägen och därifrån så kom diana som var fett full! aja när vi kom in så var det fullt med folk. tjooock kattiga katter som fanns där, men jag har ju min älkling så de va inget för mig, hahah AMANDA HADE IALLAFALL ROLIGT!  medans jag och maja satt å garvade åt folk....

hur kom ni hem?
jo då, låt mig berätta! 
BUSSEN MOT SKARPNÄCK HADE SLUTAT GÅ! SÅ VI BESTÄMDE OSS FÖR ATT GÅ TILL SKARPNÄCK OCH DÄR EFTER GÅ TILL BAGIS! -.-
 de gick ganska bra men de va jobbigt, vi kom typ hem kl 3 -.-




hos faster:
jag och mitt allt!                                        jag,papi y mi prinsessa!

rubrik?

HEJ idag har jag vart i skolan, inget speciellt har hänt -.-

igår va jag hos min älskling.

hahah de finns inget att skriva idag :D

oj oj idag så är jag glad!

Hej? igår kom rikhard hem till mig för att han skulle köpa min jacka. sedan tog vi en promenad men vovven hahah tazo blev galen och börja hoppa, bita så rikhard blev rädd :D följde med rikhard till hans port sen gick jag hem för att lämna hunden men när jag kom fram så kom jag på att mina nycklar lågg i jackan så fick gå till rikhard igen för att hämta nycklarna sen efter gick jag o hämnta lillebror från skolan. efter att jag hade lämnat niklas och tazo så okte jag till stan för att träffa romina som skulle köpa nån jacka som hon aldrig hittade haha. iallafall  så träffade jag henne och då va hon med locho (hennes bror) och då gick vi runt i alla afärer men nej vi hittade inte den eller jo men de fanns bara i 42 och de va för stor. sen skulle romina träffa hugo som va med kenneth för att lämna pengar så vi åkte dit sen skulle jag möta pappa men han kom aldrig så vi åkte till skanstull  för att äta i donken. sen åkte lilla jag hem :D


idag? jo jag va i skolan hade jätte roligt för att jag o patrick sprang runt och dansade med alla :D sen kom jokim å börja irritera  mig genom att inte låta mig göra klart med de jag skulle göra så jag jagade han sen började han skicka pussar haha så då gjorde jag de tbx sen efter så började jag dansa åt honnom och sen fick jag flipp å börja dansa med alla hahah roligt va ? nä jag skojar lite men jokim och patrick va sköööna som fan, jag digar dom :P juste sanela gick runt som ett cp å viste inte vad hon skulle göra sen när hon började jobba så dansade jag åt henne så hon börja klaga på att hon inte fick jobba för att alla höll på hahah.



MIN ÄLSKADE BROR FYLLER ÅR IDAG :D HAN BLIR 18 ÅR!. ANDRES JAG ÄLSKAR DIG BROR OCH FINNS ALLTID HÄR FÖR DIG, GLÖM INTE DE <3 

 ska åka till pappa snart ellr så ska jag åka iväg för att köpa lite grejer sen hem till kenneth :)
andres tjej skulle göra nåt åt min bror så jag kanske ska åka till hagsätra :)


Okt. 12, 2009

Har kollat på 100 filmer känns det som, fast jag har kollat på 3 filmer. har vart ute med hunden och hämtat lillebror från skolan :D.  kenney boy har inte hört av sig ääh orkar inte bryr mig. 
min mammas kille har kommit hem så nu ska jag göra min läxsa :) besos




091012

Hej igår va jag hos min älskling. vi pratade om de som hade hänt och de va tjejen som ''ljög''. skönt att vi har fixat de, de va jobbig när jag och han hade tjafsa om de där. men iallafall så kollade vi på film och hade det mysigt.
 
haha här får ni en bild på min bebis. så såg han ut när jag träffade han för länge sen  :P


jag börjar alltid skolan kl 08.10 och idag så va jag jätte stressad och sprang till skolan (som ligger 3 min ifrån mig :P) haha och när jag kom fram så står det att jag började kl 9, :( hahah  första gången jag kommer i tid :D men iallafall, gick in på lektinerna och så fick vi sluta kl 10.50 och fick läxsa. Och nu ska jag gå ut med hunden sen kolla på film.


lite bilder som haval tog på mig.




                             ♥ JAG OCH HAVAL ♥

SÖNDAG


Kan äntligen slappna av efter att ha städat hela huset och gjort en massa små saker.
Men annars har man ju bara latat sig och tagit det lugnt emellanåt, det är ju söndagar till för. Ska nog ta och sätta på en film lite senare, sedan gå och lägga mig.. Eller så skiter jag i filmen och gör något annat. Snart kommer ju hösten, ryser bara av att tänka på att snön snart är här. Fyfan vad snabbt sommaren verkligen har gått, och förra året gick ju så otroligt snabbt det också. Och i slutet av vintern, i början av nästa år kommer man länga efter sommaren. Då våren sätter sina spår och ja.. Tiden går ju snabbt. Haha, värsta poetiker.

inte på humör ..

Asso varför går folk mig på nerverna idag för?
Jag är så fucking irriterad att jag skulle kunna sparka in någons skalle och vända in o ut på personen.. Kanske varit lite små irriterad hela dagen idag p.ga sömnbrist..
MEN VAFAN, folk behöver inte vara så irriterande!?



min älskling

 juste alina sa att hon ville att jag skulle lägga ut bilder på min hund.. för jag har bara bilder på han när han va liten men iallafall så har jag tagit bild på han idag :)




uuurh


HEJ :) vaknade runt 11, åt frukost sen tog min morgon cigg.
duscahade ovh nu sitter jag vid datan :) ska fixa mig sen får vi se vad jag ska göra :P puss

BÖÖÖÖGHÖÖÖG

DIN FITTA SKRIV TILL MIG !

MARIA ÄR HORA

hej träffade emma och romina i dalen sen gick vi till kyrkan. haha emma är såå töööng älskar henne!
aja vad hände där?  nä inget vi softade lite sen började emma och romina spela piano :D sen efter skulle några snacka om gud så vi fick lyssna men jag ville ha gådis så vi taggade å köpte lite godis. sen från ingenstans  ville emma på fest som jenney skulle på så vi tackade ja men lilla romina kunde inte följa med oss. asså aka jag vara helt ärlig så åkte jag dit för att sluta tänka på honom.  men nu får ni se lite bilder på oss '






iallafall så vi åkte hem till shanice i blåsut va lite där sen vidare till festen.
asså festen va tjock tråkig! ville bara åka hem å sova! men aja de va bara en trevlig kille som va jätte snäll alla andra va fett tråkiga.  Aalla vi tjejer  låg bara i sängen och patade sen åkte jag och emma hem :)














HAHAHA SITTE Å SNACKAR MED HORAN MARIA HAHAH NÄ MEN VI HAR SKIT TRÅKIT FAST VI SNCKAR I LUR :p
SKA GÅ  NU PUSSSS Å KRAM



HAHAH JAG MENADE ATT JAG VILL RAKA HÅRET PÅ HUVUDET, INTE RAKA MIG HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!

att dom kan switcha

 Ni anar inte hur tråkigt jag har.
Men iallafall idag har jag bara varit i skolan och haft massa tråkiga lektioner!
efter åkte jag till blåsut med några sen åkte jag till skarpnäck igen. hahah skit tre switchy på en timme? fattar inte, helt knäpt :D aja har vart nere typ i två dagar! kan inte sluta tänka. vad jag än gör så får jag upp bilder av han, skit jobbigt! vill ni veta en sak? haha jag vill raka mig! och jag vet inte varför :O fan vad sköönt men åndå jobbigt aja vi låter tiden gå så får vi se vad som händer.

två bilder på mig :)

 aja ska fixa mig sen träffa romina. natta ringde så ska kanske möta henne först :) puss  







å juste kolla på den här snubben :D han är sååå töööng! älskar han.

http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc&feature=related

sen till skolan

 oj oj är fett sen till skolan -.-   




Igår så åkte jag aldrig till stan, för natta åkte hit så ist var jag hos min kusin lite sen va jag ute med haval.
  jaaaaa :)  ska tagga till skolan snart.  måste berätta en grej för er senare :)


puss /Alejandra

Lyckad dag

Haval är värdens bästa kille! älskar han :) bror från en annan mor.
haha haval tröstade mig när jag va jätte ledsen i skolan. <3
hade prov idag :D  jag tror att jag kommer få Mv! för min lärare älskade texten jag skrev igår natt när jag hade fullt med tankar som åkte runt mitt huvud! haha tack äckel..
 ja vad hände igår ? jag va iallafall hos kenny boy sen hände det lite knaz mellan oss. ja som sakt killar är skit! 
  HAHA är ''GLAD'' över att jag har tänkt efter och att jag vet vilken skit han är. visst han e skit söt å snäll men
 engång otrogen alltid otrogen..
jag bryr mig inte längre om vad han gör, han har gjort så flera gånger. är skit glad över att de va bruden som berättade och jag tror på henne även om han säger att de inte sant. för om han har vart otrogen innan  så han har lätt för att göra det flera gånger.  haha ajaj vill inte prata om de här. jag och kenny boy är vänner nu! och bara vänner :)

 ska sminka mig lite snabbt sen åka till stan och träffa natta, sen romina  :) puss


tvättat :O

Hej sitter oss min pappa nu :)
har vart hos mamma en vecka och nu är jag hos pappa för att hämta kläder.
idag vaknade jag runt 7 för att gå till skolan men de blev inget, jag stanade hemma för jag va jätte trött och orkade inte så jag gick å la mig igen. sen vaknade jag runt 11, gick ut med hunden sen hem å sov lite till haha :P
har tvättat med mamma ;P



haha lite mer bilder på mig och bror.





ska åka hem till mamma nu. puss


jag och min bajs bror




vacker



Amber Rose

Ville bara säga att jag fortfarande lever höhö jag är inte död än så ja be happy ;) Iallafall jag ber så mycket om ursäkt men har inte haft tid och ork att skriva på bloggen.








Tjejen är perfekt ! Kolla hennes kropp, ansikte allt allt !
men är inte detta grymmt ballt?
I want blue hair :O


att du kan

SKOJAR DU MED MIG :S?  du berättar inget om honnom så vad fan ska jag säga till dig vad han skriver?
pallar inte bryr mig mer om dig. men räkna aldrig mer att jag ska säga till. ska ockå göra samma sak mot dig vänta bara. är trött på att höra '' vi är bara vänner och vi har kännt varandra längre'' kasta de där.

HATAR Å HATAR NÄR DE BLIR SÅ

hej igår så va jag hemma med hunden och va så sur för jag vill gå ut men fick inte för att huden fick inte vara själv hemma så fick va med han sen kom mamma aldrig å hämta honnom så han fick sova hos oss. och idag när jag vaknade så hade pappa taggat och lillebror va hemma så va tvingen å va med lillebror och hunden, har typ sms och ringt min pappa men nej han svarade aldrig! är fett sur igår ville meN då gick det inte så jag planerade för att går ut idag men nej de gick inte idag ååååååååå kan han komma hem! jag bryr mig inte men så snabbt han kommer ska jag UUUUUUUUUUUUUUT!


RSS 2.0