30-nov-09

Hej nu är jag hemma! va i skolan sen, efter det taggade jag till bella. hennes mamma va jätte  glad för att jag var där, käkade middag hos dom. juste såg min bebis lite snabbt idag :) .. iallafall hahah jag och bella satt å snackade massa skit sen kom vi fram till att hon fick rosor i helgen av en kille hahah fett gulligt ju :)
bella fyller ju 14 år idag hahha Grattis igen din töönt... 
åkte hem till rågsved men va där i 20 min sen åkte jag vidare till natta, för att träffa min älskade bror.
 aks och verlla va där :) hon kom hem med GODIS!Mmms.. eftersom natta va sjuk och hon viste att jag va där så köpte hon godis haha de va det hon sa :O.. va där i några timmar och nu är jag hemma. ska kolla klart på en grej sen blir det dusch :)

träffa morbror

Hej älsklingar. igår så blev det ingen bio ellr fest åkte hem till min faster i bagis senare vidare till min mamma.
mamma skulle ut å festa med sin kille så jag stanade med hunden, hade så tråkigt att jag satt där hemme med 4 öl och lyssnade på musik.. la mig ca 3 :) vid kl 5 kom mamma hem å började drick ännu mer hahah mamma är så sjuk. aja de va det som hände.
IDAG: jo idag så ringde min morbror till mig. hade inte träffat han över 1 år  och idag va det dags :)
träffade han i gullmars, vi käkade sen åkte vi till enskede gård för att han ville visa upp vart han bor. va där några timmar sen åkte jag hem till rågsved. hade inte tänkt att blogga idag för att jag inte orkade men eftersom jag inte kan somna och har legat i sängen nu sen kl 11 så fick jag lust att blogga nu haha -.-
men  mina älsklinga nu ska jag ta å kolla på film så att jag somnar :)
pusssssssssssssss

,,,,,,


hatar hatar

hej, hahah här ligger jag i sängen. vaknade nyss och orkar inte gå upp från sängen.
igår la jag mig kl 4, för att jag sms med min bebis och kollade på film.
iallafall är irriterad -.-  VILL INTE BO HÄR! ussssh folk är fett jobbiga..
aja ska duscha sen tagga lååååååång här ifrån :)


go


Jo hahah så här ser jag ut nu :P Ligger i min säng, försöker göra så att min bröder ska sova men de funkar inte hahha  vi har det ganska roligt just nu så de är därför. har tagit massa bilder på oss.
 jag har laddat ner massa låter till datan :) roligt va? jaa för mig såär det de.
aja snart ska jag kolla på en colombiansk film som heter el kartell... ! den är såå tööng ;)
 okej men dags för mig att gåå puss






HAHHAH SNYGGA BILDER


*

.....


ciaao

hej nu är jag hemma :) har vart i skarpnäck  hos mami å hämtat broder till rågsved.
vill ni veta en sak? är trött på att bo i rågsved med min pappas tjejs barn -.-  vill hem till min mamma :(
orkar verkligen inte mer men vill ändå inte göra min pappa ledsen så jag vet inte vad jag ska göra ''/
imorn så kanske jag ska på bio ellr fest vi får se :)
 ska kolla på tv nu ciaaooo

MÅR BÄTTRE NU :)

Hej.. förlåt för att jag inte har bloggat men jag har ju vart sjuk och har inte orkat skriva.
 mår iallafall bättre nu. idag har jag vart i skarpnäck för att hälsa på min mamma, va ochså hos bella vi åkte till bgs för jag skulle åka å hämta post. jag ville ut idag för att träffa min älskling men han/hon kunde inte så då va jag med bella så klart.  hahah kan inte säga namn men fick iallafall se hon/han idag lite snabbt. träffade min lärare idag och hon sa att pappa hade vart i kolan och sakt att jag skulle vara hemma länge och hon tyckte att de var okej, sen sa hon '' vi ses på måndag maria, gå hem å vila nu'' haha skit söt.
JAG HAR JU VART SJUK NU I EN HEL VECKA.  :O KNAZIT HAHA
just nu sitter jag här i soffan å väntar på att kl ska bli 9 så att jag kan kolla på en film som kommer på tv, vet ej vad den heter..  fan nu ska jag gå äta är jatte hungrig :)


                                    LITE SMÅ BILDER PÅ MIG  NÄR JAG VAR SJUK :D



bajs på att vara sjuk

nu har ja käkat klart. ussssh mår så fucking dåligt, jag fattar inte vfr de ska vara så här..
sitter å väntar till en bög sms mig, oj oj hahah han gjorde de nyss oxå jalla ska tagga puss


sjuk :(

 jag mår verkligen inte bra!  huvudet dunkar och förskyld. känner mig helt hängig i hela kroppen. min dag kommer  bara vara segt idag. är sugen på mcdonalds eller pizza Mmm.. vad gott!

grattis papi

Hej åkte till stan idag sen efter till skarpnäck för att träffa bella, oliver och fredde. och just nu är jag hemma med familjen efter som pappa fyller åår  idag så har vi lite fest här :) oliver va jätte söt idag han följde med mig till bussen och väntade med mig tills den kom. jag har ju vart ledsen sen igår och idag har jag inte vart på humör så pappa trodde att jag hade problem med min kille eller nåt hahha men sen för klarade jag att jag är ledsen för de som hände igår fortfarande...



GRATTIS PAPPA TE AMO. DU BETYDER MYCKET FÖR MIG <3


*



Nu har en hel vecka gått och det känns som dagarna bara gått förbi mig utan att jag varit del av dem. Däremot har mycket hänt den här veckan. Men det känns inte som att jag riktigt varit där. Känns mer som att min själ suttit vid fänstret och kollat på när min kropp gått igenom allt.
Vill inte vara deppig mer men just nu behövs verkligen något jag kan se fram emot


.

skulle du förstå.


...

Det är nu jag behöver dig som mäst! känna dig nära mig och kunna luta mig mot din axel och bara släppa tårarna.

varje dag som går, är en dag du aldrig får tillbaks

Varför ska allt hända nu? jag som va glad för att jag skulle hälsa på dig i dag och när jag sitter i bussen så ringer dom. varför just nu? varför ingen annan?. kan inte sluta tänka på hur du såg ut i kväll, du va så gullig!
ville slänga mig fram och krama dig så hårt.. men fick nöja mig med att gråta och kolla på dig. 
 vi älskar dig och du kommer alltid att vara med oss.  <3


vet inte hur jag ska förklara mig, jag älskar dig


:(

Nils göran Karlsson ♥ Vila i frid.


VAD DUKTIG JAG ÄR "NOT''

1. undersökning

Jag ska undersöka Glasgow.

geografi

 

Det ligger i skotland.
0-20 grader norr om ekvatorn.
Glasgows area är 175,5 km2
Befolknings är 581940. invånare i Glasgow city med över 1,7 miljoner invånare i hela storstadsområdet. Befolkningstillväxt: befolkningen minskar i Glasgow, Det kan beror på högre arbetslöshet 8-10%. Många flyttar.
Näringsliv: Det har kemisk energi,


skolan .SV.

sitter här i skolan. har svenska lektion måste skriva en rapport om energi och massa andra saker -.-
skit jobbigt fattar typ ingenting av de vi ska gör men som dur är att vi jobbar i grupper så de andra hjälper mig hahah jag är så ond :P sanela sitter här helt sur och jag vet inte ens vfr hon är irriterad, kärleks problem? trött?
idag måste jag till stan för att byta tröjan som jag köpte till pappa igår där efter måste jag till sjukhuset för att hälsa på min fasters man :(  han är jätte sjuk. pappa va där idag men jag fick inte åke med han för jjag skulle ju till skolan. så ska göra de senare ''/.  haha jag, flodhästen och pizzan drog ner kinesens mjukisar hahah aja både jag och mertsi har snackat om massa minnen :) fan vad jag saknar. jalla ska tagga :P fattar ingenting va de jag skrev hahah


HOS SANELA

Godmorgon på er alla! åkte till skolan men sen så ringde jag upp sanela för att kolla om hon skulle komma till skolan men då sa hon att jag skulle komma hem till henne. och nu sitter jag här :)
vi sitter å snackar om kärleks problem roligt va ? haha absolut.
  aja ska fixa mig lite sen tagga till bajs skolan :)
jag har ju prov snart men jag tror att jag ska skita i de ahah (som alltid) (A)
ajde puss  


bajs bajs bajs på dig och bara dig

tjooooooo län :) idag har jag vart i stan å köpt presenter till min älskade pappa så klart :) va med romina och bella vi gick runt lite i stan sen käkade vi. där efter åkte vi till dalen för romina skulle träffa sin kompis så vi åkte dit å va där i en timma typ kanske mer och nu sitter jag hemma :) ooouf vad jag dödade rikhard idag genom att irriteta han :P lekte med han mobil och sms till alla han tjej kompisar han hade på listan haha så synd om han.
va hos mamma oxå sen ringde viktor så jag träffade han lite sen taggade vi tillbaka till skolan men annars har det inte hänt nåt.

GODNATT

Lät du henne komma nämre, är hon vackrare än mig? För ibland tänker jag mer på henne än på dig..
Aja Pussel pussel pussel, livet är som ett pussel. Allting någon jävla bit som inte passar in!



amooore mio


allt för ingenting

jag gråter  till sömns varje kväll. varje morgon vaknar jag med rädsla i magen, den rädslan för att inte ha kvar dig i slutet av dagen.jag vet inte varför allt de dåliga händer bara mig. allt jag vill är att vara lycklig med den jag älskar. inget i livet är som man förväntat sig. Ibland Vill jag bara sjunka ner i kudden med tårarna rinnandes. men jag har alltid rest mig upp med ett falskt leende på läpparna igen.


bajalbla

Hej på er. sitter här o testar min nya datorn :) den är jätte liten och gullig.
ja vad fan har jag gjort idag? jag var i skolan. bakade i skolan haha jätte roligt, de andra skulle ta sprutan till svin´grejen. usssh jag fattar inte hur dom kan :O jag vill fan inte dö elr bli cp av de där ( inget illa menat om cp). men tänker inte och jag vägrar att ta den. aja gick ifån skolan runt två träffade en kompis sen åkte vi vidare till stan för att ha nåt att gör´, åkte hen där efter. när jag kom hem så hade pappa köpt lampa till mig och tvätt maskin :D. annars har jag bara vart hemma och fixat datan och massa :)


.... TÖÖNG


TUNG



HAHA HAR DÖDAT MIG SJÄLV MED BAJS LÅTEN :p

äntligen!

HEJ :)
va i skolan idag sen gick jag hem till mamma för att vara med min hund lite. tazo hade gjort illa sig :( min bebis hade sår på näsan och ögonen ''/.aja sen efter ringde pappa för att berätta att han hade köp min data, tv och hemmabio, blev ganska glad över att jag äntligen fick min data! haha :) men måste vänta tills imorn för att kunna använda den eftersom den måste laddas i 24tim så måste vänta -.-
annars har jag inte gjort nåt, förutom att jag har vart lite små sur för en lten grej man ajaj vi får väl se hur det blir orkar inte vara fram och tbx.  skulle träffa sanna och en kompis idag men de blev inget med sanna för att jag skulle till hennes skola runt 2-3 men jag slutade lite sen idag så jag orkade inte träffas med ingen av dom två...
  aja ska gå å sova lite :) puss

godnatt

nuuuuuuuuuuu ska jag sova :D puss på er! hoppas ni har det bra i kväll

glad? kanske ? jaaaa

ÄR SÅ FUCKING GLAD!
JO min dag började med att jag skulle till bagis för att vara med familjen. vihadde middag tsm å jätte roligt :)
iallafall så hade jag bestämt med sanna att jag skulle höra av mig för vi skulle träffas å prata lite. de va ju länge sen jag träffade henne. så jag ringde upp henne och då låg hon o sov men gick hem till henne ifl, vi pratade lite och de sen vill hon att vi skulle till min familj för att hannes tränare va där (min kusin) så vi taggade dit å va dör lite sen åkte jag till kärrtorp hahahha gissa vem jag träffa ? jo jag träffade min älskling. fan vad jag älskar dig bebis. nu när jag vetatt jag har dig mår jag bäst!  ajaj deva det jag hade att berätta. ska gå nu pusssssssss min älskade horor


SAKNAR DIG


2007-11-01 23:36

OMG! hahhaha minns när jag skrv de här till en kille för några år haha ''kenneyboy''
''Du säger att du gillar mej, Bevisa det då!
Har gillat dej galet mkt, men jag vet inte om jag kan forsäta göra det
för du vissar inte att du gör det, även om du säger att du gör de.
kmr ihåg innan det blev lite mer än vänner
vi drev 24 och nu allt är bara kallt mellan oss,
sen Den blicken du gav mig gjorde mig helt kär,
Har alltid viljat ha dej och vet fan inte vfr med det är nåt speciell med dej.
jag har försöker glömma dej,men det går inte,du finns där hela tiden,
Näru loggar in blir jag glad men saken är den att vi inte snackar så mkt längre
'' 2007-11-01 23:36''


HAHAHA GJORDE BORT MIG SOM FAN! HUR FAN KUNNDE JAG SKRIA SÅNT? JAG VA JU LITEN HAHAH MEN JAG KANSKE KÄNDE SÅ? JAJA HAHAH KAN INTE ÄNDRA PÅ DE NU :p oooooooooooooommmmmmg!

2008-03-19 16:16

ÄLSKLING KOLLA VAD JAG HITTA :O

'' lyssna noga, jag vet att du har funnits för mej & de är jag tacksam för..
jag vet att det har varit knas mellan oss men jag ska kämpa för det & de sägs att bästavänner som bråkar betyder äkta vänskap, du får mej att skratta varje gång jag är deppig..
och du ska veta en viktig sak att ingen kan komma i mellan oss Speciellt ingen kille!
jag kommer ihåg när jag flytta till skarpnäck och vi hatade varandra men ändå blev det
du & jag haha ;) och nu tänker du a men Mariah säger såna här ord till alla, men du ska veta att orden jag säger nu är direkt från mitt hjärta & de är sanna..
för dej Maria kommer mitt hjärta slå du är människan på jorden som betyder för mej, & de är klart att andra människor också betyder nått men du är den som betyder på ett speciellt sätt..
och jag tänker tillbaka dagar när vi tjafsa men du bara ville mej väl & jag känner mej så glad när jag är med dej så det känns jobbigt att en vacker dag kommer döden kommer skilja oss åt..
Aso du är den som jag Skrattar,gråter&fuckar ur med. innan du blev en del av mitt liv kändes allt kaos, jag vile bort från livet och ta en paus men in kom du och förendrade allt! "vi vann varandras hjärta, och tsm ska vi besegra Smärtan", med två sista rader vill jag bara säga
- Jag älskar dej <3'
' HAHAHHA MINNEN!  MARIA P SAKNAR DIG JÄTTE MYCKET MINNS NÄR DU SKREV TEXTEN :)







älskar låten


va i globen

just nu sitter jag här med min syster och kollar lite på konstiga saker :)
vi har typ fest hemma så jag orkar inte sitta där och ist så sitter jag i rumet o softar lite :)

igår nä jag va på bio så kändes de konsitg för sist jag va på bio så va jag där med mitt ex så hahah fick mamma tankar, helt knazit ju. iallafall så har jag vart i globen och köpt skor till syster och jacka till min bror alex.
själv har jag köpt mssa saker :)

aja nu ska jag ligga å dööö för mig själv medans andra sitter å snackar.

Paranormal activity

okej till att börja med.. förlåt för sääämst uppdatering! men har helt enkelt inte haft tid att skriva.

som ni ser på rubriken så va jag och såg den nya skräckfilmen igår eller a komedi filmen om jag får bestämma men men skräck ska de iaf va. tydligen verklig oxå haha my ass!
dagen började med om att jag va hos mamma för att hämta min lillebror som ska vara med hos i helgen.
när jag kommer hem till rågsved då ser jag att pappa va hemma så då blev jag sur för han sa att han skulle jobba och att jag fick hämta lillebror, så jag bärja tjafsa med han för att han kunde ha ringt å sakt att han inte skulle jobba och att han kunde hänta han ist för jag. man ajaj så va jag jätte sur och sa att jag skulle ut ikväll, så jag messade jag romina och då säger hon '' jag vaknade nyss'', och de förvånade mig inte för att hon vaknar alltid sent. så då¨bad jag hene fixa sig för att vi skulle på bio.  iallafall så träffades vi i gillmars och åkte vidare. elovis, natta och locho va med oss. när vi kommer fam till bion så fans det inte platser så vi fick kriga och då fick vi dom efter som att dom som skulle ha biljeterna inte kom så fick vi dom :)


KOLLA INTE PÅ DEN FILMEN DEN VA SÄÄÄÄMST!

mohahahhahahahahhah

JA HEJ :)
nu är jag hos romina, ska väl lägga in bilderna som jag hade sakt om att jag skulle göra.
vi sitter här å prata om allt möjligt som vi alltid gör. nu ska jag bajs gå



när vi va hos mig för länge sen.








när jag va hos romina för några dagar den

.







bajs på han

är fett irritera på vissa och inta bara de är förvirrad på vad jag vill och inte vill.. både du och jag har snackat ganska länge och du måste fatta. och dom jag är irriterad på så kan dom suga! vissa är hor lärare.. ååå nu ska jag åka hem -.-


DE VAR INTE MIN DAG IDAG -.-

SITTER HÄR HEMMA NU :)
SKULLE LÄGGA IN BILDER FÅN ROMINAS DATA MED JAG HADE INTE TID SÅ FÅR GÖRA DET IMORN NÄR JAG SKA ÅKA HEMTILL HENNE IGEN. ÅÅÅÅ NÄR JAG VAR PÅ VÄG HEM SÅ MISSADE JAG MIN BUSS SÅ VAR TVUNGEN ATT VÄNTA I 20 MIN -.- EFTER DE SÅ SKULLE JAG GÖR BYTTE I NORRA SKÖNDAL OCH DÅ VAR KL 21.20 OCH BUSSEN SKULLE KOMMA KL 47 MOT RÅGSVED -.-  FETT JOBBIGT! DE VA KALLT SOM FAN! JAG DOG TYP.
 HADE INTE TRÄFFAT MIN TVILING PÅ LÄNGE SÅ DE VA SKÖNT ATT VARA MED HENNE IDAG FÖR ATT PRATA UT LITE. HAHA VI TOG BILDER MED DOM FÅR JAG LÄGGA IN I MRON FRÅN HENNES DATA SOM SAKT.
JAG KANSKE SKA PÅ BIO IMORN MED PAPPA OCH DOM, MEN DE ÄR BARA KANSKE :)
JAAAA JAG TROR JAG SKA GÅ NU O ÄTA :) PUSS NI FÅR HA DET BRA.



ÄLSKAR DIG TVILLING!  

HOS ROMINA!


Nu åker jag, tviling och mamma för att handla godis, chips läsk osv...
 LÄGGER IN BILDER SEN :) PUSSSSSSSSS PÅ ER ÄLSKLINGAR


DÅ VAR MAN KLARA :)

JO HEJ FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE HAR BLOGGAT!
men som sakt jag skulle ju flytta så har inte haft tid. idag så va jag inte i skolan för att skulle hjälpa pappa med att städa lägenheten. och allt blev klart idag! jätte skönt. vaknade runt 7 och kom hem till rågsved vid 6.
annars har det inte hänt så mycket :) hahha har ätit fett med skräp mat idag :O kebab, korv och till slut pizza.
sitter här med lillsyster och funderar på att gå sova, de finns ju inget att göra?
iallafall är  jätte orolig för pappa har inte kommit hem än, och hahah vill bara ha en cigg innan jag går å sover men de får väl bli imorn :P han kommer säkert hem snart. haha godnatt

bgs

hej sitter här hos pappa :) ´har städat och nu tvättar jag. tazo är med mig!
idag skulle jag åka till akalla för att oscar mamma fyllde år men då ringde pappa å frågade om jag kunde åka hem för att städa klart för att allt ska vara klart på söndag så jag sa ja och nu sitter jag här å små dör :P skojar med de är tråkigt.  aja här får två bilder. gamla typ

 


h

tjoooooo län :)
 hahah har sovit hela dan, orkade inte gå till plugget :)
 jag skriver väl senare för de har inte hänt nåt idag.. Chaoo

rubrik??

Hej vaknade för nån timme sen. nice va?
gick ut med hunden, käkade och nu sitter jag å väntar på att mamma ska laga klart en grej. vet fan inte vad den heter. vaknade utav att pappa ringde till min lur, hade 21 obesvarade samtal :O och jag orkar inte ringa upp han för han kommer vara jätte sur för att jag inte kom hem för att fixsa klart huset. men jag va jätte trött och mammas hus ligger 3 min från min skola så de är ju klart att jag går hem till mamma en stund. aja är ganska glad för ''kenny-B'' har sms mig idag, vi hade ju slutat prata. hahah han är så gullig :) 

  

bakade


jag i skolan :)
kom nyss hem, jag tror att jag ska träffa en kompis sen hem å sova :)

GODMORGON

Vaknade typ nyss -.-
vad jobbigt med skola vill bara sova! de är skit kallt ute, och jag måste ut med hunden. roligt va ?
nej, men i natt hade jag svårt att sova, jag vaknar alltid mitt i natten mer än två gånger  och jag fattar inte varför.
men aja älsklingar ska upp å äta frukost, ut med hunden sen till bajs skolan :)


jag vill men ändå inte!

är jätte trött har packat allt och kastat massa saker! ´hahah börja gråta för jag hittade massa gamla saker och för jag har massa minnen här. men aja vad ska man göra? jag ville ju flytta och börja på nytt, och nu när jag ska de så vill jag inte.  de kommer vara så svårt att hålla kvar kontakten men vi får väl hoppas på att jag håller kontakten med dom som betyder mycket för mig.
som sakt nån jag mest kommar sakna så är det han, och alla söta minnen som stannar här inne i lägenheten, har iallafall med mig bilder på oss :)
visst jag kommer gå kvar i skolan men de kommer vara att jag åker hem direkt efter skolan sen kommer jag väl stanna hemma för jag hatar att vara ute när de kallt.  de kommer inte bli som förr.
de roliga är att jag inte kommer vilja flytta tbx sen när de har gåt ett tag för jag kommer att bli van med att bo där. men jag hoppas på att vi flyttar tbx snabbt iallafall innan somaren :) hahah jag vet inte vad jag ska skriva mer :P
aja jag tror att jag ska åka hem till mamma snart för att hämta en sak sen tbx hem tilll bgs. ajaja pusssssssss




älsskar låten!
http://www.youtube.com/watch?v=6hmuuJeK_BE&feature=fvst




hemma

Nu är jag hemma :) jag slutar kl 3 men jag somnade i klassen så jag gick hem för att hälsa på mamma och gå ut med min hund. hade svårt att somna igår natt, först kunde jag inte sluta tänka och så känndes de konstigt att vara hemma i rågsved efter som att jag inte är van med att bo som en familj. de har alltid vart jag, pappa, och min bror så de är svårt att bo med pappas tjej och dom. jag blir lätt sur så är rädd för att jag och min syster ska börja bråka ellr nåt, ibland kan hon vara skit jobbig med annars är hon rolig. iallafall ville inte sova i sängen med systern för hon sparkar så jag gick till sofan ist med där va det för kallt så jag tvingade mig själv att sova med henne. har inte hämtat min säg från oss så måste för de snart. idag så ska jag börja fixa grejer fö att flytta dit.
aja ska äta sen åka hem till bagis. puss



JAG OCH MIN SYSTER


bajs på rågsved!

Heej sitter här i rågsved! de skit tråkigt känner ingen här. 


Är trött på att du leker, jag bryr mig inte längre du gör vad du vill med dit liv! du sitter och ljuger rakt upp i mitt ansikte om massa saker och jag förlåter dig alltid, och vet du varför`? för att jag är rädd för att förlora dig och att du ska gå till nån annan, jag gjorde mitt bästa för att de här skulle funka men vad gjorde du ? vissade inte ens att du bryde dig. vi pratade i fredags men jag ser ingen ändrig pådig.jag frågade och om du skulle taga p¨å den där festen och du sa nej. jag sms dig igår och du svarade inte sen ringer nån mig och säger att du är där. hur fan kan jag lita på dig? aja usssh orkar inte.


balablablbaalb

heeeej på er! sitter här i rågsved kom nyss hem är jätte trött. festen va helt okej. pappa va jätte stressad men allt gick bra som de va planerat. de va min pappas tjej som fixsade festen. aja ska sova nu med min lillasyster :)


RSS 2.0